Wie zijn wij?

Wij, bijna 50 artiesten tussen 4 en 18 jaar vormen met elkaar Jeugdcircus Caroly. Elke zaterdagochtend tijdens de training bekwamen we ons in de circuskunsten. Eenwieleren, ballopen, acrobatiek, jongleren en nog veel meer. Niets is ons te gek: we proberen het gewoon uit. En elk jaar presenteren we een geheel nieuwe show in Sporthal de Mossendam in Goor. Tussendoor treden we op in de regio en doen we mee aan uitwisseling met andere jeugdcircussen en aan jongleerfestivals.

 De show

Elk jaar maken we een show rond een thema. Dit jaar is dat: “Tribute to the stars” Een spetterende show vol verrassende acts met flitsende pakken en gewaagde kunststukjes. Wij hebben allemaal een rol in de show, het maakt niet uit hoe lang je bij Caroly bent. Als we in de regio optreden, gaan de allerkleinsten meestal niet mee, dan bestaat de ploeg uit zo’n 25 artiesten.

 Achter de schermen

Een circus kan niet optreden zonder crew. Trainster Carla du Plessis is het creatieve brein achter de show en samen met de andere trainers van Caroly is zij degene die wekelijks de kinderen uitdaagt en begeleidt.

Trainers:

Carla du Plessis

Mathijs Gelen

Merel Lugtmeier

Quinty Grotenhuis

Vera van der Reest

Lisanne Lin

Myrthe Kelderman


het bestuur:

Marcel Vaneker: voorzitter

Martin Onderdelinden: secretaris

Robert van der Reest: Penningmeester

Carla du Plessis: bestuurslid, artistiek leidster, hoofdtrainer.

Lizy ten Berge: bestuurslid, beheer website en Facebook.


En verder ouders die met veel enthousiasme klaarstaan voor:.
* geluid, licht en techniek
* decorbouw
* ontwerp drukwerk
* kledingproductie
* vervoer en begeleiding bij optredens en nog veel meer.