Artiest worden bij Caroly

Wil je ook leren jongleren, eenwieleren, acrobatieken en nog veel meer? Kom dan eens kijken naar de training op zaterdagochtend. Daarna kun je je aanmelden middels het inschrijfformulier en als er plaats is gelijk meedoen.

Inschrijven kan door middel van ons inschrijfformulier die u hieronder kunt downloaden en uitprinten, deze kunt u dan ingevuld inleveren bij een van onze trainers.

Vanwege de nieuwe privacy wetgeving per 25 mei 2018 is het belangrijk deze goed door te lezen!! deze kunt u vinden door op de knop privacy te klikken!!

Contributie:

€ 16,– per kwartaal voor leden die één uur per week trainen.
€ 32,– per kwartaal voor leden die twee of meer uren per week trainen.

trainingstijden:

Elke Zaterdagochtend (muv vakanties)


beginners (C-tjes)

9:00 uur – 10.00 uur


Gevorderden (Optreedploeg)

9:00 uur – 12:00 uur


de training opbouw is als volgt

  • start 9 uur met de eerste 15 minuten een gezamenlijke warming up.
  • vanaf 9:15 uur tot ongeveer 9:50 uur gezamenlijk les, de kids krijgen training in verschillende onderdelen zoals jongleren voor beginners, koordlopen, ballopen, acrobatiek en nog veeeeeel meer.
  • van 9:50 uur tot 10:00 uur mogen de kids nog even vrij spelen (als het maar circus gerelateerd is natuurlijk)

Wij van Caroly geven de kinderen in de groep beginners  veel tijd om zelf dingen te beoefenen om ze voor te bereiden voor de volgende groep.

In de gevorderden groep is het namelijk de bedoeling dat je vanuit jezelf werkt (assertiviteitstraining) dit kan in groepsverband zoals bijvoorbeeld met mede artiesten samen een leuke act maken. Er zijn natuurlijk altijd trainers aanwezig om te helpen.

Wij vinden dit belangrijk omdat dit volgens ons erg goed is voor de persoonlijke ontwikkeling.


Locatie:

Sporthal de Mossendam

de Mossendam 2

7471 SJ Goor